mediation
Scheiden
Scheiden
05/17/2024
0

Mediation in 1 dag!

05/17/2024
0


De kogel is door de kerk: jullie gaan uit elkaar. Dit wetende willen jullie de zaken het liefst zo snel mogelijk rond hebben. De onenigheid achter jullie laten. Want dan keert de rust terug en kun je verder met je leven. Met je kinderen.

Haastige spoed zelden goed

Het klinkt goed om de scheiding met alles wat daarbij hoort in 1 dag te regelen. En dit kan ook. Mits de voorbereiding goed is. Het succes van het resultaat valt of staat bij een goede voorbereiding. Zonder dat worden beslissingen gekleurd door emoties. Schuldgevoel maakt vrijgevig. Boosheid maakt hebberig. Teleurstelling maakt onoplettend. Pas als de emoties gezakt zijn, wordt het behaalde resultaat zichtbaar. Auw…

‘Uit elkaar met behoud van liefdevol ouderschap’

Emotionele afwezigheid

Na verloop van tijd blijken veel mensen teleurgesteld in het resultaat van mediation. Maar je mag niet klagen, je hebt immers zelf je handtekening onder het convenant en ouderschapsplan gezet. Je was er zelf bij. Of toch niet? Vol van emoties kan immers niemand goed denken en handelen.

Eerst de emoties dan de praktische zaken

1Door biedt een uniek coachingsprogramma ter voorbereiding op de werkelijke scheiding. Door om te leren gaan met je emoties en de communicatie op één lijn te brengen, kun je bij het onderhandelen daadwerkelijk het belang van de kinderen vooropstellen. Dit maakt de weg vrij om alle praktische zaken in 1 dag te regelen. Tevens is de basis gelegd voor goed overleg in de toekomst voor een liefdevol ouderschap.

Wat te doen?

Bereid je goed voor, in het belang van je kind, met het boek Het Geheim Van Een Succesvolle Scheiding van Wanda Vendrig. Hierin beschrijft ze de basis van het door 1Door gebruikte unieke coachingsprogramma. Deze zomer verkrijgbaar bij 1Door met een boekenlegger die recht geeft op 10% korting op persoonlijke begeleiding.

Uit liefde voor je kind

Doorloop beiden het coachingsprogramma en mediation in 1 dag is mogelijk. Doorloop het alleen en je kunt een wereld van verschil maken en goed voorbereid succesvol scheiden. Koop het boek bij 1Door en verzilver je kortingsbon. Uit liefde voor je kind

Reacties
Categorieën