Collegiale ondersteuning

Met collega's samen door 1 deur

Mijn expertise deel ik graag!

Een relatiecrisis of een scheiding met kinderen is altijd een zeer complexe situatie. Niet iedere hulpverlener op dit gebied is van álle markten thuis. En dat hoeft ook niet. Je kunt prima samenwerken met andere professionals. Dat deed en doe ik ook nog steeds. 


Daar waar ik vroeger de hulp in riep van de meer ervaren of breder georiënteerde hulpverlener, ben ik (na ruim 10 jaar studie, bijscholingen en ervaring) tegenwoordig degene wiens hulp ingeroepen wordt. 


Ken je eigen beperkingen en lever toch de beste en complete hulp aan jouw klanten door samenwerking.

Ik werk met jou samen om ...

  • Even te kunnen sparren over een casus
  • Aan te schuiven bij jou aan tafel als financieel scheidingsexpert zodat jouw klanten goed geïnformeerd worden over de financiële en fiscale consequenties van de keuzes die zij willen maken
  • Namens jou als financieel scheidingsexpert de gesprekken te voeren met jouw klanten om te komen tot een juridisch en fiscaal correct convenant en eventuele afwikkeling via een advocaat bij de rechtbank.
  • Aan te schuiven bij jou aan tafel als ouderschapsexpert zodat jouw klanten goed geïnformeerd worden over de belangrijkste onderwerpen voor gezamenlijk ouderschap na scheiding.
  • Namens jou als ouderschapsexpert jouw klanten te trainen in gezamenlijk ouderschap waarna ik samen met hen  een uitgebreid ouderschapsplan schrijf. 
  • Namens jou als relatiecoach en scheidingsexpert met jouw klanten aan de slag ga om hen voor te bereiden op de formele mediation zodat emoties geen oneigenlijke rol meer spelen bij jou aan tafel. 
  • Daar waar jij samenwerking wil jou bij te staan.

Anderen gingen je voor en zeggen:

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Haar creativiteit brengt perspectief
In ons vakgebied is het heel fijn om met een collega te kunnen sparren. Ik doe dat dan ook regelmatig met Renata. Zij heeft heel veel  kennis  van scheidingsafwikkeling, zowel emotioneel, juridisch als fiscaal. Buiten dat is zij ook creatief in het zoeken naar oplossingen voor cliënten waarbij er weer perspectief is voor de toekomst. 


Inmiddels heb ik het vak van scheidingsmediator  vaarwel gezegd en richt ik mij volledig op premarital afspraken. Ook daarin werk ik graag met Renata samen zodat we ieder het beste kunnen bieden aan onze cliënten.


Patricia Boer, Spreekrecht

Ms. Nameless
Add Your Stars
Mijn specialist voor de juridische afwikkeling
Ik werk heel graag samen met Renata. Zij is zeer kundig op het gebied van financiële en fiscale vraagstukken, die specifiek bij scheidingen spelen. Dat is toch echt een specialisme. Daarnaast is zij ook doorgewinterd op het begeleiden van het emotionele deel van een scheiding. Dus mochten er toch emoties opspelen dan is zij uitstekend in staat om de ouders daar uit te halen. 


Ik stuur de cliënten waar ik de complete emotionele begeleiding van een scheiding van doe, dan ook met een gerust hart naar Renata toe voor de juridische afwikkeling van de scheiding.


Roos Boer,  Founder KernAanpak

Ms. Nameless
Add Your Stars
Sparren werkt
Even een dik compliment voor Renata. Mede dankzij het goede sparren over casuïstiek kan ik weer verder. Sparren werkt. Dank Renata.

Edwin Beijersbergen, Bijersbergen Consultancy
Ms. Nameless
Add Your Stars

STAP UIT DE CRISIS 

STOP MET OVERLEVEN

EN LEEF !