De drijvende kracht achter 1Door Mediation & Coaching is Renata Vermeulen. Zij is coach en mediator.

Haar passie is zorgen dat jouw kind zijn of haar leven kan delen met beide ouders, van beide ouders mag houden en niet ongemerkt in een loyaliteitsconflict gedreven wordt. Daarnaast heeft zij ook oog en begrip voor de problemen waar jijzelf mee zit. Natuurlijk willen jij en je ex-partner het beste voor jullie kind en hem of haar niet uit het oog verliezen. Maar je bent geen superheld en worstelt ook met je eigen emoties, teleurstellingen en wensen.

Natuurlijk moeten jullie het uiteindelijk samen doen. Als coach en mediator kan Renata jullie als geen ander begeleiden. Soms alleen door te luisteren en te spiegelen, soms adviserend en soms provocerend waarbij ze plagend en uitdagend op de stoel van de duivel kan gaan zitten.

Soms zijn er andere professionals nodig. Bijvoorbeeld een advocaat om een gezamenlijk verzoek tot een echtscheiding in te dienen bij de rechtbank, een notaris om afspraken notarieel vast te leggen of professionele hulp voor de kinderen als het gesprek dat Renata zelf bevoegd kan voeren met de kinderen onvoldoende ondersteuning biedt.

Een luchtig interview tijdens een vrijdagmiddag live-stream bij Jacarrino van Advertising Heroes

De professionals waar 1Door mee samen werkt zijn:

Rechtbank Zutphen (Renata is als mediator aan deze rechtbank verbonden)

Buurtcoaches Doetinchem

Rouwet Advocatuur

Laarberg Notarissen

Papilio coaching