Video Aspect Ratio: 4:1

Samen door 1 deur

als stel, of alléén als ouders

10+

Jaar ervaring

100+

Tevreden ouders

0%

Financiële verrassingen


VOL EMOTIES KAN WERKELIJK NIEMAND EEN VERSTANDIG BESLUIT NEMEN

Neem de tijd om uit  jouw emotionele rollercoaster te stappen.

Haastig genomen beslissingen pakken zelden goed uit

null

Krijg de regie weer terug

 Stap uit ongezonde patronen


In de loop der jaren is er een bepaald dynamiek tussen jullie ontstaan die geleid heeft tot het punt waar jullie nu staan. Gesprekken blijven in cirkeltjes draaien. Je blijft je aan elkaar storen. En als er al iets verandert, is dat vaak maar van korte duur. Hoe goed je ook je best doet. Er is namelijk een onderliggend patroon dat het gedrag en ongenoegen in stand houdt. 


Laten we dit patroon doorbreken.  Leeg de bak met ellende 


In diezelfde loop der jaren is er heel veel gebeurd en heel veel gezegd. Zo is er een bak met ellende ontstaan van hier tot Tokio. Een sloot vol met ouwe koeien. Als jullie die niet opruimen dan komt er geheid weer een moment dat een van jullie een graai in die bak doet en het bij de ander voor de voeten gooit. Met als gevolg dat de ander, als in een reflex, ook een ouwe koe naar boven haalt. En daar zit je dan weer met al die ouwe shit.

Laten we die koeien voor eens en voor altijd begraven. 

Kom tot een gezamenlijke beslissing

Je komt alleen vlot vooruit als je een gezamenlijk besluit neemt. Als de een wil bouwen aan de relatie en de ander wil er mee stoppen dan komen jullie beiden niet verder en voelt het als sjorren aan een dood paard.

Laten we even een pas op de plaats maken. Niet te lang, maar voor ongeveer 6 tot 8 weken. Even niet spreken over relatietherapie of scheiden. We gebruiken deze tijd efficiënt om te kijken naar hoe de huidige dynamiek tussen jullie heeft kunnen ontstaan, te kijken naar je eigen aandeel in deze dynamiek én voor het opruimen van de bak met ellende. Daarna kunnen jullie de balans opmaken en is het mogelijk om te komen tot een werkelijk gezamenlijk besluit. Samen verder of samen, uit respect voor elkaar en alles wat geweest is, uit elkaar gaan.

Het gezamenlijke besluit uitvoeren


Welke kant de beslissing ook opvalt, jullie gaan er gezamenlijk aan werken. Een gezamenlijke inzet zorgt ervoor dat jullie beide weer de regie over je leven terugkrijgt, of dit nu voor een relatie 2.0 is of voor het goed en eerlijk afwikkelen van jullie relatie.


Of je nou als stel samen verder gaat of alleen als ouders, laten we samen bouwen aan een toekomst voor jullie allebei met een evenwichtige emotionele maar ook financiële basis. 
 Vergeet de kinderen niet  


Een relatiecrisis heeft heel veel impact op de kinderen. Ook als deze niet leidt tot een scheiding. 

Hun veilige basis schudt en beeft op zijn grondvesten. Hoe jullie de problemen ook bij hen weg proberen te houden. Ze voelen dat het niet meer is, zoals het ooit was. Dat maakt kinderen bang en onzeker. Ook als je dat niet direct aan ze merkt. Ze doen namelijk precies hetzelfde als wat jullie doen. Je ware gevoelens en wat er aan de hand is verborgen houden voor de ander om die ander niet onnodig pijn te doen. 

Hoe jullie ook met elkaar verder gaan, jullie kinderen verdienen het dat zij zich weer veilig verbonden voelen met jullie.

Laten we de kinderen niet uit het oog verliezen en hen de aandacht geven die zij nodig hebben. 

"EEN SCHEIDING IS EEN UIT DE HAND GELOPEN RELATIECRISIS"

Relatie- en Scheidingsexpert: Renata Vermeulen

Ik heb niet alleen alle kennis en ervaring om jullie uit de crisis te halen.


  • IK HEB AANDACHT VOOR  IEDER VAN JULLIE
  • IK HEB AANDACHT VOOR JULLIE KINDEREN
  • EN IK HEB ALLE NODIGE JURIDISCHE, FINANCIËLE EN FISCALE KENNIS IN HUIS

Stap uit jouw crisis in 3 stappen

1. Kom naar het gratis inventarisatiegesprek

2. We maken een traject op maat

3. Hoe dan ook weer samen door 1 deur

Veel gestelde vragen

Waarom (relatie)coaching als ik wil scheiden?

Daar zijn twee redenen voor.

1. Tijdens de afwikkeling van een relatie moeten veel beslissingen genomen worden. Hoog in de emotie heeft nog nooit iemand wijze besluiten genomen. Het is dus belangrijk dat de angel uit jullie conflict gehaald wordt, oude koeien begraven en oudzeer opgeruimd. Alleen dan komt er ruimte om - uit respect voor wat jullie ooit hadden - elkaar over en wee nog wat te gunnen.

2. Als je kinderen hebt is jullie relatie nooit over. Om het gezamenlijk ouderschap goed in te kunnen vullen is het belangrijk dat wat er mis ging in de partnerrelatie niet "door blijft etteren" in de ouderschapsrelatie.

Waarom altijd eerst een inventarisatiegesprek?

Het gaat hier niet om een zak aardappelen. Het gaat om jouw/jullie toekomst en wellicht dat van kinderen. Daarom is het belangrijk om van te voren te bekijken of er wel een "klik" is met mij.

Daarnaast kan ik tijdens het gesprek zorgvuldig inventariseren welke hulp voor jou/jullie het allerbeste is. Er zijn immers meerdere wegen die naar Rome leiden.

Wat als (een van ons) niet zeker is of we willen scheiden of bij elkaar blijven?

Precies voor deze situatie is het 6-weken programma van de KernAanpak ontwikkeld. We maken een pas op de plaats en gaan eerst een bak met ellende tussen jullie opruimen en de emoties omlaag brengen. Want hoog in de emoties heeft nog nooit iemand een verstandig besluit genomen.

Wat zijn de kosten

Helaas kan ik op de site geen standaard prijs geven. Ieder traject is namelijk op maat gemaakt.

Tijdens een gratis en vrijblijvend gesprek inventariseren we welke begeleiding jou/jullie het beste past. Aan de hand daarvan stel ik een pakketprijs vast. Dit is een vaste prijs ongeacht of er een begeleidingssessie meer of minder nodig is. Zo zijn er geen financiële verrassingen.

Is er subsidie mogelijk vanuit de overheid

Als je voldoet aan de voorwaarden gesteld door de Raad voor Rechtsbijstand is het mogelijk dat je voor een deel van de investering recht hebt op een toevoeging.

Het gaat maar om een klein deel van de kosten namelijk om dat deel dat valt onder de mediation bij scheiding, het opstellen van een ouderschapsplan, het berekenen van alimentatie en de advocaat- en griffiekosten van de rechtbank.

Je kunt geen subsidie krijgen voor de investering voor een coachtraject. Wel is het soms mogelijk om hiervoor een bijdrage te vragen aan je werkgever. Ook je werkgever is er gebaat bij dat je niet uitvalt door je persoonlijke situatie.