Onzekerheid en uitdagingen binnen je relatie vragen soms om begeleiding voor het krijgen van inzicht, handvatten en antwoorden.

Je wilt scheiden. Hoe zorg je dat alle zaken goed geregeld zijn, vanuit liefde voor je kinderen, met respect voor elkaar en het oog op de toekomst?

Hoe pak je als ouders na je scheiding de verantwoordelijkheid van je kinderen het beste samen op? En zorgen jullie dat zij zonder de last van de scheiding volwassen worden?

Een fusiegezin is best een uitdaging. Hoe zorg je voor rust en harmonie, met respect voor ieders plek? Ook die van onvermijdelijke exen?

Kennisbites

Kennisbites zijn korte inspiratie filmpjes over diverse onderwerpen die in een ouderschapsplan opgenomen kunnen worden.

Blogs/Podcast

Reviews

Goede gesprekken en goede begeleiding door het scheidingstraject.

Diny

Fijne gesprekken gehad.
Renata is duidelijk.
Respect voor beide partijen.
Dus met één woord uitstekend

Mario

Wij hebben opnieuw leren communiceren, en naar elkaar leren luisteren. Tot op de dag van vandaag zijn we nog steeds gelukkig samen als gezin.Bedankt voor de hulp.

R. Putman

We hebben goede begeleiding gehad, bij 1 door, het wordt tot de puntjes op de i staan voor u uitgezocht en geregeld.

Marcel

Beide partijen werden goed op niveau geïnformeerd en door de scheiding geholpen . Hierbij nooit het belang van de kinderen te verliezen.

Yvonne, Ambulant coach bij de Lichtenvoorde

Renate is rechtstreeks en open en heeft veel kennis. Dat heb ik als zeer prettig ervaren.

Elline

Omdat Renata van 1 door in Ulft heel duidelijk is zonder partij te trekken voor welk van de beide partijen dan ook. Nog belangrijker: de kind/ouder relatie staat voor haar hoog bovenaan (iets wat wij ook graag wenste) Ondanks dat wij redelijk wat voor werkzaamheden hadden gedaan waren er welkome en vooral nadenkende tips. Het hele traject is vervolgens prima doorlopen. Ik ben blij dat we voor Renata gekozen hebben omdat zei tussen het woud van regels heel correct de juiste weg kiest en dat is iets wat menigeen nodig heeft in de onzekere tijd van scheiden. Indien nodig dus een aanrader.

Alex