Met relatietherapie kun je verder

Begeleiding voor stellen en individueel

Professionele begeleiding voor het verbeteren en behouden van je relatie

Liefde is mooi en een relatie hebben waardevol. Zoals ieder mens heb ook jij behoefte aan een plek waar je veilig en geborgen bent. Het is een uitdaging om een goede relatie op te bouwen en te behouden. Begeleiding via relatietherapie helpt als je er zelf niet uitkomt.

‘Ik ben er klaar mee!’

Iedereen roept het weleens, maar denk jij het te vaak naar jouw smaak, dan is het tijd dat stemmetje te beantwoorden: hoe klaar ben je er echt mee?
Kom je er niet uit, dan biedt individuele relatietherapie uitkomst.

Relatietherapie

Heb je er echt alles aan gedaan om elkaar niet te verliezen? Lig het aan jullie of aan de omstandigheden? Kennen jullie elkaars werkelijke wensen en verwachtingen? Durf je deze uit te spreken, werkelijk te vertellen wat er in je omgaat zonder bang te zijn voor ruzie? Of erger? Misschien lopen jullie tegen dezelfde uitdagingen aan. Binnen relatietherapie kijk ik mee om samen inzicht, handvatten en antwoorden te krijgen.

Hoe verder?

Je zet niet zomaar een punt achter je relatie. En als je kinderen hebt is de relatie nooit voorbij. Je blijft voor altijd, min of meer, aan elkaar verbonden. En je kinderen verdienen het, dat jullie ook na de scheiding een goede onderlinge band hebben.

Wil je persoonlijk of samen onderzoeken hoe je de relatie kunt verbeteren? Dan heb je verschillende begeleidingsmogelijkheden, van een workshop tot een persoonlijk coachingtraject. Maak een afspraak  voor een kennismakingsgesprek en bepaal welke het beste past bij jouw of jullie situatie.

We hebben ook een flyer over dit onderwerp
Klik hier voor de online versie