‘Hoe krijgen we rust en harmonie in ons nieuwe samengestelde gezin?’

Samen maken we de complexiteit handelbaar

Familiecoaching bij problemen in een nieuw samengesteld gezin

Je hebt een nieuwe liefde. Alles is fijn en je bruist, totdat je merkt dat de omstandigheden eromheen je relatie toch complex maken. Aan jullie liefde voor elkaar ligt het niet. En toch eisen alle strubbelingen binnen het stiefgezin veel van jullie relatie.
Hoe ga je om met de kinderen van je partner en de verschillen in opvoedstijlen en gezinscultuur? En met de invloed van exen en de onderlinge loyaliteit? Zaken inzichtelijk en bespreekbaar durven maken in plaats van de lieve vrede bewaren helpt om jullie relatie een goede kans van slagen te geven op lange termijn.

Samen leven in een samengesteld gezin

Als familiecoach en specialist in problematiek binnen fusiegezinnen maak ik de dynamieken binnen je samengestelde gezin inzichtelijk. Daardoor begrijp je waar de turbulentie, gevoelens en gedragingen van ieder gezinslid vandaan komen. Hoe je tot steun kunt blijven en voorkomt dat je elkaar verliest. Met ruimte en respect voor jezelf en alle (nieuwe) gezinsleden. Zelfs voor de exen, al is het op gepaste afstand. En zonder iemand buiten te sluiten en zo ouderonthechting of zelfs -verstoting te vermijden.

Willen jullie je nieuwe samengestelde gezin een echte kans geven?

 

We hebben ook een flyer over dit onderwerp
Klik hier voor de online versie

Goede voornemens

januari 9th, 2020|0 Reacties

Goede voornemens “We hadden zulke goede voornemens toen we gingen scheiden” vertelt Angelique. “We zouden elkaar met respect behandelen en leuke ouders blijven voor de kinderen. Maar oh, wat is [...]